desk
  OSTE FRA HELE VERDEN

Det starter med en ko
I princippet består de fleste af alverdens oste af de samme ingredienser. Men ikke desto mindre er der en verden til forskel på dem.  Det starter med dyret, der producerer mælken. Hvor lever det? Hvad spiser det? Hvornår bliver det malket? Er mejeriet stort eller lille? Produceres osten med specielle teknikker eller skimmelkulturer? Lagres den kort, langt, varmt, tørt eller fugtigt? Det er alle disse kombinationer, der kan smages i den færdige ost.

Kom ind i Osteboden og smag på det store udvalg i skæreoste og specialiteter fra hele verden, for eksempel til:

Fest


Gourmet


I det grønne


Mandeaften


Natmad


Venindebord




Find osten
Her kan du søge efter en konkret ost eller en bestemt type af ost.
Økologiske oste


Vesterhavsost fra Thise
- vinder af Mejeribrugets Gourmetpris.



”Fantastisk. En super ost. Flot struktur med en god konsistens, knækker fint, er nærmest krystaliseret. God saft og kraft. Flot syre. Osten har karakter, og så har den ”terroir”, som vi efterlyser, dvs. den er præget af det naturforhold, mælken kommer fra, hvor osten er fremstillet og lagret. Den har en god historie.”



BetitBasque

45+. 27% fedt
Velegnet som som afslutning på et godt måltid eller som snack.


Gorgonzola

48+. 27,7% fedt
Ideel på ostebordet, til dessert sammen med frugt samt i madlavningen.


Gouda


48+. 31% fedt
Serveres på brød eller i sandwich. Den er også anvendelig som revet ost til gratinering.
Grøn Søhøjland

45+. 27% fedt
Mellemlagret. Serveres f.eks. med hjemmebagt rugbrød og fintsnittede forårsløg og en god specialøl.



Maasdammer

45+. 28,8% fedt
Utallige anvendelsesmuligheder, til ostebordet. snack, eller i madlavningen og salaten.


Andre oste


Fourme d’Ambert 50+
Læs mere her




Stilton "Ostens Konge"
Læs mere her



< Forsiden
Kongegade 12 . 5800 Nyborg . Tlf. 65 31 45 80 . post@ostebodenfruhansen.dk